Anmäl dig till Bauer Triathlon

Anmälan till Bauer Triathlon sker i samarbete med Raceid.com. Följ LÄNK för att komma till anmälan!

Start i Medeldistans

1900 m simning, 90 km cykling & 21 km löpning!

Alla ska kunna vara med i Bauer Triathlon! 

När vi blir fler deltagare har alla olika  ambitioner. Vi har två tävlingsklasser, herr och dam. Vid anmälan anger du hur snabbt du tror du ska simma och på så sätt skapas olika startgrupper.

Bauer Triathlon är en sanktionerad tävling från Svenska Triathlonförbundet. För att starta i Bauer Triathlon krävs således licens. HÄR kan du läsa mer och köpa din licens för 2021. Det går också bra att köpa en endags licens.

1 295 kr

Klubbtävling - NYHET!

Anmäl er klubb att tävla i Bauer Triathlon klubbtävling!

För att delta i klubbtävlingen krävs minst 5 deltagare från en klubb. Sluttiden på de 5 snabbaste deltagarna läggs samman och den totalt snabbaste tiden vinner den prestigefulla utmärkelsen "Sveriges snabbaste klubb".

Kontakta info@bauertriathlon.se för mer information och anmälan av klubb.

995 kr

Hyr en plastlåda med lock i transition

I transition har var och en sin egen plats där cykel hängs upp, i samband med denna plats förvarar du även dina ombyte. Ta med en egen låda eller hyr en låda över dagen.

100 kr

After Race middag

Inget riktigt race utan en avslutande middag i glada vänners lag!

Vi bjuder in till en trivsam kväll på Bauergården där vi äter en god middag och har en after race fest!

Max 50 platser!

395 kr

Genom anmälan till Bauer Triathlon 2021 godkänner ni avtalsvillkor nedan:

Bauer Triathlon är ett sanktionerat lopp av Svenska Triathlonförbundet och således krävs licens för deltagande.

Tävlingsregler för Bauer Triathlon är enligt Svenska Triathlonförbundets tävlingsreglemente. Alla deltagare förväntas därför följa dem. Se mer HÄR

Vi rekommenderar att teckna en motionsloppsförsäkring t ex Startklar (https://www.startklar.nu)

Observera att anmälan är bindande och inga återbetalningar görs.

Det är fram till två veckor före tävlingsdagen tillåtet att sälja sin startplats vidare, namnbytet administreras av arrangören utan kostnad.

I händelse av inställt eller flyttat event på grund av force majeure (exempelvis pågående pandemi) erbjuder vi i första hand en flytt av startplatsen till tävlingens nästa genomförande.

Deltagaren har dock rätt att under de omständigheter beskrivna ovan, i andra hand, få sin startavgift återbetald till 50%.

Återbetalningen skall begäras av deltagaren inom 14 dagar från eventuellt inställt/flyttat events offentliggörande om dito. Återbetalningen kommer då att genomföras inom ett par arbetsdagar av arrangören.

Vid restriktioner gällande antal startande förbehåller sig Bauer Triathlons tävlingsledning att dela upp startfältet i flera delar och olika starttider.